Business Coaching

ONDERNEMER
JE ZIT NIET OP HET JUISTE SPOOR

Je bent ondernemer en ooit gestart met veel enthousiasme en energie, of dat nu relatief kortgeleden is of inmiddels alweer 10 jaar. Feit is dat je op dit moment in een impasse zit en niet goed weet hoe je verder wilt. Onrust is het credo en dat wil je niet langer.

DUIDELIJKHEID OVER DE TE VAREN KOERS


De Signature 4 Success® coaches zijn er om jou te helpen helderheid te creëren. Van binnenuit, zodat je met overgave en overtuiging een nieuwe of aangepaste koers gaat varen. En dat begint bij jou als mens én ondernemer.

We kijken samen met jou naar wie je écht bent, waar je staat en wat jou drijft. We begeleiden je vervolgens stap voor stap in de vertaalslag naar je eigen business signatuur. De paraplu van je business en van het aanbod dat bij je past.

Gericht op blijvende verandering

 

De afgelopen jaren heeft de Signature 4 Success® methodiek gestalte gekregen nadat honderden klanten zijn begeleid in hun bedrijf aan de hand van de gouden driehoek en het onderliggende 8-stappenplan.

De opdrachten en oefeningen uit de methodiek helpen jou duidelijkheid te krijgen, met jouw ‘nature’ als basis. Wie was je voordat je door je omgeving gevormd werd? Vanuit de Signature 4 Success® methodiek geloven we dat je daarmee de sleutel tot jouw succes in handen hebt.

WAT LEVERT DE SIGNATURE 4 SUCCESS
WERKWIJZE JE OP?

N Je leert helder voelen en weten wat je wilt, zodat het maken van keuzes makkelijker wordt
N Je neemt de rol in binnen je bedrijf die echt bij je past
N Je weet en voelt wat je toegevoegde waarde is en hoe je dit kan inzetten
N Je ontwikkelt een eigen business signatuur, de paraplu van alles wat je vanuit je bedrijf doet
N Je brengt scherpte aan in je aanbod en kiest een duidelijke strategische koers
N Je leert welke manier van marketing & sales doen echt bij jou past
N Je krijgt voldoening uit wat je doet, je bruist van de energie en dat trekt business aan

VOELEN, DENKEN & DOEN

Wij helpen je helderheid creëren vanuit de basis van voelen en weten om vandaar uit scherpte aan te brengen, strategische keuzes te maken en de juiste acties uit te zetten. Je gaat bouwen vanuit een stevig fundament, want je bouwt een huis toch ook niet op drijfzand? Waarom zou je dat met je bedrijf dan wel doen?

 

HEB JE EEN VRAAG VOOR EEN LOOPBAAN- EN/OF

BUSINESS COACH? MELD JE HIERONDER AAN.

JA, IK WIL EEN GRATIS INSPIRATIESESSIE