Career Coaching

PROFESSIONAL IN LOONDIENST

JE LOOPT VAST

IN JE WERK

Je weet eigenlijk niet goed (meer) wat je wil. Je hebt weinig energie en je hebt van die dagen dat je je ertoe moet zetten om aan het werk te gaan. Je weet dat er wat moet veranderen. Maar hoe? Je hebt geen idee wat je volgende stap is en hoe je dit aan moet pakken.

DE REGIE OVER JOUW LOOPBAAN


Als professional ben je het meest van waarde voor de arbeidsmarkt en de organisatie waar je op dit moment werkt als je jouw toegevoegde waarde als geen ander kent. Als je weet wie je bent, waarom je doet wat je doet en van daaruit invulling geeft aan je loopbaan. Bovendien levert het jezelf voldoening op om te doen wat echt bij je past.

De Signature 4 Success® coach begeleidt je naar helderheid van binnenuit. Want dat is ons credo. We helpen je om je sensitiviteit te vergroten, scherpte aan te brengen en strategische keuzes te maken. Dat doen we in de vorm van een duidelijke persoonlijke signatuur, een concreet zoekprofiel en jouw presentatie naar de arbeidsmarkt.

Gericht op blijvende transformatie

De afgelopen jaren heeft de Signature 4 Success® methodiek gestalte gekregen nadat honderden klanten zijn begeleid in hun bedrijf aan de hand van de gouden driehoek en het onderliggende 8-stappenplan.

De opdrachten en oefeningen uit de methodiek helpen jou naar duidelijkheid, met jouw ‘nature’ als basis. Wie was je voordat je door je omgeving gevormd werd? Vanuit de Signature 4 Success® methodiek geloven we dat je daarmee de sleutel tot jouw succes in handen hebt.

WAT LEVERT DE SIGNATURE 4 SUCCESS
WERKWIJZE JE OP?

N Je leert helder voelen en weten wat je wilt, zodat het maken van keuzes makkelijker wordt
N Je neemt in je werk de rol in die het beste bij je past
N Je weet en voelt wat je toegevoegde waarde is en hoe je dit kan inzetten
N Je ontwikkelt je persoonlijke signatuur die in de kern omvat wie je bent, wat je wil en waar je voor staat
N Je brengt scherpte aan in je propositie richting de arbeidsmarkt
N Je stelt een concreet zoekprofiel samen
N Je bepaalt je strategie en de stappen die je gaat zetten om tot invulling te komen van wat je echt wilt

JIJ STAAT AAN HET ROER

Wij helpen je helderheid creëren vanuit de basis van voelen en weten om vandaar uit scherpte aan te brengen, strategische keuzes te maken en de juiste acties uit te zetten. Jij staat namelijk aan het roer van je loopbaan en niemand anders.

TEAMCOACHING

N Hoe kan ik mijn (management)team meekrijgen in de veranderingen die we als organisatie hebben ingezet?
N De samenwerking in het team loopt niet lekker en het lukt me niet om een doorbraak te creëren
N Ik heb iemand nodig om mee te sparren hoe ik meer uit mijn team kan halen
N Veel van onze medewerkers hebben een leidinggevende in het buitenland waarmee de onderlinge samenwerking niet goed gaat, kunnen jullie een inspiratiesessie en coaching op dit onderwerp bieden?

Dit is een greep van de vragen die wij vanuit organisaties en bedrijven krijgen en waar wij hen in begeleiden. Denk daarbij naast teamcoaching aan teamtrainingen, inspiratiesessies en intervisie. 

HEB JE EEN TEAMGERELATEERDE HULPVRAAG?

Dan horen we graag waar je mee zit. Je kunt ons mailen of bellen via support@signature4success.com of + 31 6 14 94 83 52.