Career Coaching

DOE DE CORONA LOOPBAAN CHECK

Je bent in de afgelopen periode meer dan daarvoor gaan nadenken over je baan of werk? Wellicht hebben de omstandigheden je daartoe gedwongen, omdat je bijvoorbeeld je baan of opdracht bent kwijtgeraakt. Of was er al iets dat niet helemaal klopte vóór de Corona uitbraak en heeft dat nu meer de ruimte gekregen om boven te komen borrelen en om over na te denken. Met als resultaat een toename van onrust. Ook kan het zijn dat de veranderende omstandigheden je doen beseffen dat het echt tijd is voor iets anders.


Vul meteen de Corona Loopbaan Checklist in en
wellicht ontmoeten we je binnenkort online voor de Corona Loopbaan Check.

PROFESSIONAL IN LOONDIENST

JE ZIT NIET GOED

OP JE PLEK

Je bent toe aan een volgende stap in je loopbaan. Je zit niet (meer) goed op je plek of je komt in je huidige rol niet tot z’n recht. Je weet eigenlijk niet zo goed wat je wil. Daar moet wat aan veranderen. Maar hoe pak je dat aan?

REGISSEUR OVER JOUW LOOPBAAN


Weten wie je bent, waarom je doet wat je doet en scherpte aanbrengen in je unieke toegevoegde waarde, dat is wat je wil. Zodanig dat je niet alleen goed in je vel zit maar bovendien maximaal van waarde bent voor de arbeidsmarkt en de organisatie waar je op dit moment werkt.

De Signature 4 Success® coach begeleidt je naar helderheid van binnenuit. We helpen je om je sensitiviteit te vergroten, scherpte aan te brengen en strategische keuzes te maken. Dat doen we aan de hand van een beproefde en pragmatische aanpak. Met focus op resultaat. Zodat jij weet wat je wil met je persoonlijke signatuur op zak en de vertaalslag ervan naar de praktijk.

Gericht op blijvende transformatie

De afgelopen jaren heeft de Signature 4 Success® methodiek gestalte gekregen nadat honderden klanten zijn begeleid in hun loopbaan en/of bedrijf aan de hand van de gouden driehoek en het onderliggende 8-stappenplan.

De opdrachten en oefeningen uit de methodiek helpen jou naar duidelijkheid, met jouw ‘nature’ als basis. Wie was je voordat je door je omgeving gevormd werd? Vanuit de Signature 4 Success® methodiek geloven we dat je daarmee de sleutel tot jouw succes in handen hebt.

WAT LEVERT DE SIGNATURE 4 SUCCESS
WERKWIJZE JE OP?
CONCREET RESULTAAT & BLIJVENDE IMPACT
N Je leert helder voelen en weten wat je wilt, zodat het maken van keuzes makkelijker wordt
N Je neemt in je werk de rol in die het beste bij je past
N Je weet en voelt wat je toegevoegde waarde is en hoe je dit kan inzetten
N Je ontwikkelt je persoonlijke signatuur die in de kern omvat wie je bent, wat je wil en waar je voor staat
N Je brengt scherpte aan in je propositie richting de arbeidsmarkt
N Je stelt een concreet zoekprofiel samen
N Je bepaalt je strategie en de stappen die je gaat zetten om tot invulling te komen van wat je echt wilt
JIJ STAAT AAN HET ROER

Wij helpen je helderheid creëren vanuit de basis van voelen en weten om vandaar uit scherpte aan te brengen, strategische keuzes te maken en de juiste acties uit te zetten. Jij staat namelijk aan het roer van je loopbaan en niemand anders.

TEAMCOACHING

N Hoe kan ik mijn (management)team meekrijgen in de veranderingen die we als organisatie hebben ingezet?
N De samenwerking in het team loopt niet lekker en het lukt me niet om een doorbraak te creëren
N Ik heb iemand nodig om mee te sparren hoe ik meer uit mijn team kan halen
N Veel van onze medewerkers hebben een leidinggevende in het buitenland waarmee de onderlinge samenwerking niet goed gaat, kunnen jullie een inspiratiesessie en coaching op dit onderwerp bieden?

Dit is een greep van de vragen die wij vanuit organisaties en bedrijven krijgen en waar wij hen in begeleiden. Denk daarbij naast teamcoaching aan teamtrainingen, inspiratiesessies en intervisie. 

HEB JE EEN TEAMGERELATEERDE HULPVRAAG?

Dan horen we graag waar je mee zit. Je kunt ons mailen of bellen via support@signature4success.com of + 31 6 14 94 83 52.

 

HEB JE EEN VRAAG VOOR EEN LOOPBAAN- EN/OF

BUSINESS COACH? MELD JE HIERONDER AAN.

JA, IK WIL EEN GRATIS INSPIRATIESESSIE