Coaches

ONTMOET

DE SIGNATURE 4

SUCCESS COACHES

De Signature 4 Success® coaches zijn toegewijd aan jouw groei en ontwikkeling. Ieder voor zich doen zij hun werk met liefde en overgave en krijgen zij voldoening uit hun werk. De coaches kunnen zich goed in jouw situatie verplaatsen doordat zij elk hun eigen transformatie hebben doorgemaakt. Alle Signature 4 Success® coaches werken autonoom en hebben, naast het feit dat ze allemaal met de Signature 4 Success® methode en het 8 stappenplan werken, hun eigen aandachtsgebieden. Ontdek hier meer over het Signature 4 Success® team.

COACHES

DE BUSINESS & CAREER COACHES

ESTHER MEINDERS

Career & Business Coach

Vanwege mijn grote sensitiviteit kon ik als kind al goed aftasten wat iemand nodig heeft om zich beter te voelen. Of anders gezegd, als kind al kon ik goed contact maken met de energie van een ander en kon ik daardoor iemands behoefte herkennen. In mijn werk als opleidingscoördinator bij BAM werd ik me steeds meer bewust van deze eigenschap. Ik voel als geen ander of er sprake van flow is of van stagnatie. Of iemand handelt vanuit bevlogenheid of apathie. Hierdoor kan ik in mijn werk als loopbaancoach en business coach snel schakelen en bij mijn klanten tot de kern doordringen. Dit levert snel concreet resultaat op zodat klanten concrete vervolgstappen kunnen zetten en regisseur worden van hun loonbaan en/of bedrijf.

DANIELLE WIETEN

Business & Career Coach

Betrokken, warm, oprecht en er niet voor terugdeinzen om te benoemen wat er is. Dat is wat klanten over mij zeggen. Het is mijn nieuwsgierigheid naar wat er in mensen leeft, die maakt dat ik makkelijk en vanuit oprechte interesse verbinding leg. Mensen voelen zich direct ‘thuis’ bij mij en durven te delen omdat ik nergens over oordeel. Mijn fascinatie naar de mens en het willen weten hoe en waarom zij doen wat ze doen is mijn kracht in mijn werk als coach. Inmiddels heb ik een flinke rugzak waar ik uit put om mijn klanten te helpen. Vanuit oprechte verbinding weet ik wat jij nodig hebt om helderheid te krijgen en dit te vertalen naar concrete resultaten. Om vanuit jouw ware natuur een nieuwe invulling te geven aan jouw werkende leven.

TEAM

HET SIGNATURE 4 SUCCESS TEAM

EVELIEN VAN ES

Owner/founder

Ruim 20 jaar in mijn rol als leidinggevende in (en voor) het bedrijfsleven zag ik mensen. Ik hielp hen het vertrouwen in zichzelf te herstellen om van daaruit hun vleugels uit te slaan. En dat is wat ik vandaag de dag nog steeds doe. Als mentor voor Team Signature 4 Success en ook onder mijn eigen brandnaam als sparringpartner voor Executives & Entrepreneurs. Vlijmscherpe analyse, liefdevolle confrontatie en focus op resultaat, dat is wat mij typeert. Ik geniet ervan om met dit team samen te werken en met elkaar nog meer impact te hebben op individuen, teams, organisaties. Met elkaar groeien en van elkaar leren dat geeft mij ongekende voldoening.  

SASKIA MARCELIS

Support Team Signature 4 Success®

Van jongs af aan heb ik me betrokken gevoeld bij persoonlijke ontwikkeling van mensen. Als jongste binnen het team vind ik het fantastisch dat ik op diverse manieren betrokken kan zijn. Hierdoor vergroot ik mijn eigen inzichten om anderen zo nog beter te kunnen helpen. Dit doe ik door de vraag achter de vraag te stellen en te helpen met het verwoorden van gedachtenprocessen. Het is een voorrecht om mee te mogen werken aan het voor mensen duidelijk krijgen wat ze willen of wat ze bedoelen.

 

HEB JE EEN VRAAG VOOR EEN LOOPBAAN- EN/OF

BUSINESS COACH? MELD JE HIERONDER AAN.

JA, IK WIL EEN GRATIS INSPIRATIESESSIE