Coaches

ONTMOET

DE SIGNATURE 4

SUCCESS COACHES

De Signature 4 Success® coaches zijn toegewijd aan jouw groei en ontwikkeling. Ieder voor zich doen zij hun werk met liefde en overgave en krijgen zij voldoening uit hun werk. De coaches kunnen zich goed in jouw situatie verplaatsen doordat zij elk hun eigen transformatie hebben doorgemaakt. Alle Signature 4 Success® coaches werken autonoom en hebben, naast het feit dat ze allemaal met de Signature 4 Success® methode en het 8 stappenplan werken, hun eigen aandachtsgebieden. Ontdek hier meer over het Signature 4 Success® team.

COACHES

DE BUSINESS & CAREER COACHES

JOLANDA SETON

Business, Career & Sales Coach

Word je echt blij van je werk? Of doe je wat je doet maar heb je steeds vaker twijfels? Twijfels over hoe je verder wilt? Maar weet je niet hoe je hieruit komt? Van kinds af aan ben ik al geïnteresseerd in mensen. Ik ben een echte verbinder, netwerker. In mijn werk als leidinggevende zocht ik altijd naar wat mensen motiveert in hun werk. Als mensen doen wat ze diep van binnen beweegt zijn ze op hun best. Zelf heb ik m’n leven drastisch omgegooid. Nu volg ik mijn hart, doe ik wat ik ‘t liefst doe, mensen helpen zichzelf terug te vinden en van daaruit werk te doen dat hen gelukkig maakt.

ESTHER MEINDERS

Career Coach

Vanwege mijn grote sensitiviteit kon ik als kind al goed aftasten wat iemand nodig heeft om zich beter te voelen. Of anders gezegd, als kind al kon ik goed contact maken met de energie van een ander en iemands behoefte herkennen. In mijn werk als opleidingscoördinator werd ik me steeds meer bewust van deze eigenschap. Ik voel als geen ander of er sprake van flow is of van stagnatie. Of er wordt gehandeld vanuit bevlogenheid of apathie. Hierdoor kan ik in een coachtraject vrij snel schakelen en tot de kern doordringen.

DANIELLE WIETEN

Business & Career Coach

Als klein meisje voelde ik al de helende krachten van de natuur. Uren kon ik me, samen met onze hond, onderdompelen in de bossen in het park bij ons in de buurt. Contact met de natuur is voor mij dan ook altijd belangrijk geweest. Ik help jou door verbinding te maken met de natuur, weer in verbinding te komen met jouw eigen natuur. Door te leven volgens jouw ware natuur, in jouw natuurlijke ritme ervaar je meer geluk, plezier en ruimte in je leven. En dat is precies waar ik jou in je werk bij begeleid, om je te helpen aan helderheid door jouw ‘nature’ als vertrekpunt te nemen.

TEAM

HET SIGNATURE 4 SUCCESS TEAM

SASKIA MARCELIS

Team Signature 4 Success®

Van jongs af aan heb ik me betrokken gevoeld bij persoonlijke ontwikkeling van mensen. Als jongste binnen het team vind ik het fantastisch dat ik op diverse manieren betrokken kan zijn. Hierdoor vergroot ik mijn eigen inzichten om anderen zo nog beter te kunnen helpen. Dit doe ik door de vraag achter de vraag te stellen en te helpen met het verwoorden van gedachtenprocessen. Het is een voorrecht om mee te mogen werken aan het voor mensen duidelijk krijgen wat ze willen of wat ze bedoelen.

EVELIEN VAN ES

Owner/founder

Altijd al heb ik van mensen gehouden. Lang geleden in mijn rol als leidinggevende in het bedrijfsleven zag ik mensen. Ik hielp hen van binnenuit vertrouwen terug te winnen in zichzelf om van daaruit hun vleugels uit te slaan. En dat is wat ik vandaag de dag nog steeds doe, waarbij ik me richt op ondernemers, leiders en bestuurders. Ik geniet enorm van mijn werk en de mensen die er op mijn pad komen. Hoe ik hen raak en in beweging breng met blijvende impact. Dat geeft mij ongekende voldoening in mijn werk. Inspireren, verbinden en plezier maken, daar sta en ga ik voor.