Coaches

ONTMOET

DE SIGNATURE 4

SUCCESS COACHES

De Signature 4 Success® coaches zijn toegewijd aan jouw groei en ontwikkeling. Ieder voor zich doen zij hun werk met liefde en overgave en krijgen zij voldoening uit hun werk. De coaches kunnen zich goed in jouw situatie verplaatsen doordat zij elk hun eigen transformatie hebben doorgemaakt. Alle Signature 4 Success® coaches werken autonoom en hebben, naast het feit dat ze allemaal met de Signature 4 Success® methode en het 8 stappenplan werken, hun eigen aandachtsgebieden. Ontdek hier meer over het Signature 4 Success® team.

COACHES

DE BUSINESS & CAREER COACHES

ESTHER MEINDERS

Career Coach

Vanwege mijn grote sensitiviteit kon ik als kind al goed aftasten wat iemand nodig heeft om zich beter te voelen. Of anders gezegd, als kind al kon ik goed contact maken met de energie van een ander en kon ik daardoor iemands behoefte herkennen. In mijn werk als opleidingscoördinator bij BAM werd ik me steeds meer bewust van deze eigenschap. Ik voel als geen ander of er sprake van flow is of van stagnatie. Of iemand handelt vanuit bevlogenheid of apathie. Hierdoor kan ik in mijn werk als loopbaancoach snel schakelen en bij mijn klanten tot de kern doordringen. Dit levert snel concreet resultaat op.

DANIELLE WIETEN

Business & Career Coach

Als klein meisje voelde ik al de helende krachten van de natuur. Uren kon ik me, samen met onze hond, onderdompelen in de bossen in het park bij ons in de buurt. Contact met de natuur is voor mij dan ook altijd belangrijk geweest en echt onmisbaar in mijn leven. Ik help jou door verbinding te maken met de natuur en dat gebruik ik om jou weer in verbinding te brengen met jouw eigen natuur. Door te leven volgens jouw ware natuur. In jouw natuurlijke ritme ervaar je meer geluk, plezier en ruimte in je leven. En dat is precies waar ik jou in je werk bij begeleid, om je te helpen aan helderheid door jouw ‘nature’ als vertrekpunt te nemen.

FEMKE VAN DER WILLIGEN

Career Coach

Afgestudeerd, ambitieus en klaar voor het grote werk. Zo stond ik daar als young professional in mijn toga te pleiten. Het plaatje was compleet. Deze plek bereiken was mijn doel. Al snel bekroop me het gevoel ‘dit is het niet voor mij’. Hoe hard ik ook mijn best deed, ik kon er niet omheen. Ik wilde terug naar mezelf. Inmiddels ziet mijn leven er anders uit. Via het HR-werkveld heb ik me ontwikkeld als loopbaancoach. Mijn weg naar werkgeluk is de drijfveer om met young professionals te werken. Mijn manier van coachen raakt en werkt. Dus ik ga ermee door. Meer werkgeluk maakt de wereld mooier.

TEAM

HET SIGNATURE 4 SUCCESS TEAM

JOLANDA SETON

Sales Coach

Ik ben een echte verbinder en netwerker, geïnteres-seerd in mensen. Daar waar relatiemanagement en sales voor sommigen een opgave is, is dit voor mij mijn tweede natuur. In mijn werk als leidinggevende zocht ik altijd naar wat mensen motiveert in hun werk. Dat is waar relatiemanagement over gaat. Echt contact leggen met mensen en bovendien niet bang zijn om te vragen. Zelf heb ik m’n leven drastisch omgegooid. Nu volg ik mijn hart, doe ik wat ik ‘t liefst doe, mensen verbinden en hen direct of indirect helpen om werk te doen dat hen gelukkig maakt.

EVELIEN VAN ES

Owner/founder

Altijd al heb ik van mensen gehouden. Lang geleden in mijn rol als leidinggevende in het bedrijfsleven zag ik mensen. Ik hielp hen van binnenuit vertrouwen terug te winnen in zichzelf om van daaruit hun vleugels uit te slaan. En dat is wat ik vandaag de dag nog steeds doe, waarbij ik me richt op ondernemers, leiders en bestuurders. Ik geniet enorm van mijn werk en de mensen die er op mijn pad komen. Hoe ik hen raak en in beweging breng met blijvende impact. Dat geeft mij ongekende voldoening in mijn werk. Inspireren, verbinden en plezier maken, daar sta en ga ik voor.

SASKIA MARCELIS

Team Signature 4 Success®

Van jongs af aan heb ik me betrokken gevoeld bij persoonlijke ontwikkeling van mensen. Als jongste binnen het team vind ik het fantastisch dat ik op diverse manieren betrokken kan zijn. Hierdoor vergroot ik mijn eigen inzichten om anderen zo nog beter te kunnen helpen. Dit doe ik door de vraag achter de vraag te stellen en te helpen met het verwoorden van gedachtenprocessen. Het is een voorrecht om mee te mogen werken aan het voor mensen duidelijk krijgen wat ze willen of wat ze bedoelen.