Coaching VOOR ONDERNEMERS

ONDERNEMER

JE LOOPT VAST

Je bent ondernemer en bent je bedrijf gestart met enthousiasme en energie, recent of inmiddels alweer een paar jaar geleden. Je zit op dit moment in een impasse en weet niet goed wat de volgende stap is om verder te groeien. Je voelt dat er iets moet gebeuren en je komt er in je eentje niet uit.

DUIDELIJKHEID OVER JOUW KOERS

 
Hoe zou het voor je zijn als je een heldere signatuur hebt voor je bedrijf? Dat jouw unieke kwaliteiten hét fundament vormen. Dat je een heldere koers hebt uitgestippeld en weet hoe je daar concreet invulling aan geeft. Zowel ten aanzien van je ideale klant alsook het aanbod.

Wij begeleiden je naar helderheid, van binnenuit. Dat doen we aan de hand van een beproefde en pragmatische aanpak. Met focus op resultaat. Zodat jij weet wat je wilt met je (business) signatuur op zak en de vertaalslag ervan in concrete stappen die je vandaag nog kunt zetten met je bedrijf.

Je wilt vooruit

In onze aanpak richten we ons op drie aspecten. Om te beginnen helpen we je om het fundament van je bedrijf te verankeren. Daartoe kijken we samen met jou naar wat jou diep van binnenuit drijft en wat jouw unieke toegevoegde waarde is. Vervolgens breng je van daaruit focus aan en begeleiden we je om keuzes te maken en je te richten op te nemen stappen.

We nemen jouw ‘nature’ als basis van je bedrijf. We geloven namelijk dat je daarmee de sleutel tot jouw succes in handen hebt.

“Ontdek jouw manier van ondernemen

– EVELIEN VAN ES

WAT LEVERT DE SIGNATURE 4 SUCCESS
WERKWIJZE JE OP?

N Je leert helder voelen en weten wat je wilt, zodat je makkelijker tot keuzes komt
N Je kent je toegevoegde waarde en hoe je dit kunt inzetten
N Je ontwikkelt je eigen business signatuur, de paraplu van alles wat je vanuit je bedrijf doet
N Je brengt scherpte aan in je aanbod en kiest een duidelijke strategische koers
N Je leert hoe je jouw bedrijf het beste vorm geeft op een manier die bij jou past

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS MET EEN VAN ONZE COACHES

 

HEB JE EEN VRAAG VOOR EEN LOOPBAAN- EN/OF

BUSINESS COACH? MELD JE HIERONDER AAN.

JA, IK WIL EEN GRATIS INSPIRATIESESSIE