DANIELLE WIETEN

BUSINESS & CAREER COACH

De verbinding met jezelf als sleutel voor succes in je bedrijf / loopbaan. 

Vanuit verbinding met mezelf, verbinding maken met de mensen om me heen, het leven en mijn omgeving. En vanuit die verbinding keuzes maken die me verder helpen op mijn reis door het leven. Dat is wie ik ben en dat is waar ik jou dolgraag bij help op jouw reis, in je loopbaan dan wel je onderneming.

Door het leven te leven raak je soms de verbinding met jezelf kwijt. Dan nemen het leven, de maatschappij, de geldende normen en waarden het over van je gevoel en doe je wat er moet gebeuren. Je stopt dat wat je het allerliefst zou willen doen weg omwille van de lieve vrede, financiële zekerheid of omdat je simpelweg te moe bent om je gevoel te volgen. Tot het moment dat het begint te schuren, dat je aan alles voelt dat er nú iets moet veranderen. Het klopt gewoonweg niet meer wat je aan het doen bent. En misschien gaat het zelfs wel ten koste van je gezondheid. Als jij op dit moment in je loopbaan of ondernemende leven op zo’n kruispunt staat is het tijd om in actie te komen. Ik ben er voor je om je te helpen om van binnenuit helderheid te creëren en dit vervolgens vorm te gaan geven naar buiten toe.

Mijn achtergrond is op het gebied van Toerisme en Verkeer, ik heb jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt en me ondertussen via diverse trainingen en opleidingen gespecialiseerd op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Signature 4 Success® sluit naadloos aan bij mijn activiteiten als natuurcoach, waar ik vanuit InspiratieRijk vrouwelijke professionals begeleid die vastlopen in hun leven.  Die letterlijk altijd ‘aan’ staan een daardoor roofbouw op zichzelf plegen.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jouw nieuwe wegen in je carrière of onderneming te gaan verkennen. Je hoeft het niet alleen te doen, I’ll be there with you, every step of the way gedurende ons coachtraject. En daarna, daarna ben jij er helemaal klaar voor om jouw reis zelfstandig voort te zetten.

TESTIMONIAL

“Ik vond het een erg bijzonder en mooi traject waarin ik veel inzichten heb gekregen in mezelf en in de unieke kracht van mijn onderneming. Dit heeft mij helderheid en vertrouwen gegeven. De opzet van het traject is goed opgebouwd. Je werkt van binnen naar buiten waardoor je telkens logische opeenvolgende stappen zet. Dit traject was voor mij zeker ook succesvol dankzij mijn warme, oprechte coach, die er echt voor mij was. Danielle je bent een kanjer.”

– Eefje Aerts, PuurEefje

“Ik vond het traject bij Signature4Success ontzettend bijzonder en heel waardevol. Diep van binnen en intuitief weet je vaak wel waar je passie zit en waar je echt blij van wordt, maar om dat te bevragen en open op tafel te leggen is best lastig! Het is heel fijn om een coach te hebben die samen met jou terug naar de kern gaat. Danielle is ontzettend betrokken en heeft me geholpen om dingen waar ik onzeker over was gewoon maar eens uit te spreken. Ik heb voor mezelf bevestiging gevonden in waar mijn passie ligt en heb nu ook de eerste stappen gezet om er echt iets mee te doen!”

– Saskia Marcelis

danielle@signature4success.com  | +31 618 474 295

 

REQUEST FOR A DISCOVERY CALL WITH ONE OF OUR CAREER OR BUSINESS COACHES? 

PLEASE SIGN UP BELOW

YES, I WOULD LIKE TO SPEAK TO A COACH