De Coaches

ONTMOET

HET TEAM

Als coaches zijn wij toegewijd aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Allemaal doen wij ons werk met voldoening en overgave. Daarbij hebben wij elk een weg afgelegd, zowel op persoonlijk alsook op professioneel vlak. Dit maakt dat wij ons in jouw situatie kunnen verplaatsen en tegelijkertijd het grotere geheel in ogenschouw houden en bewaken dat jij tot concrete resultaten komt. Ons team coaches bestaat uit verschillende persoonlijkheden melk elk eigen aandachtsgebieden, waardoor we goed kunnen aansluiten bij jou en jouw belevingswereld. Alle coaches zijn gecertificeerde Signature 4 Success® coaches en diepgang is gegarandeerd.

COACHES

DE BUSINESS & CAREER COACHES

ESTHER MEINDERS

Career & Business Coach

Als kind kon ik, vanwege mijn grote sensitiviteit, goed aftasten wat iemand nodig heeft om zich beter te voelen. Of anders gezegd, als kind was ik in staat om dieper contact te maken met de energie van een ander en daardoor iemands behoefte herkennen. Jaren geleden, in mijn werk als opleidingscoördinator bij BAM, werd ik me steeds meer bewust van deze eigenschap. Als er stagnatie is of flow, voel ik dat meteen, bijvoorbeeld of iemand handelt vanuit bevlogenheid of apathie. Hierdoor kan ik in mijn huidige werk als coach snel schakelen en tot de kern doordringen bij de mensen met wie ik werk. Dit levert in korte tijd concreet resultaat op, zodat klanten concrete vervolgstappen kunnen zetten en regisseur worden van hun loonbaan en/of bedrijf.

DANIELLE WIETEN

Business & Career Coach

Betrokken, warm, oprecht en er niet voor terugdeinzen om te benoemen wat er is. Dat is wat klanten over mij zeggen. Het is mijn nieuwsgierigheid naar wat er in mensen leeft, die maakt dat ik makkelijk en vanuit oprechte interesse verbinding leg. Mensen voelen zich direct ‘thuis’ bij mij en durven te delen omdat ik nergens over oordeel. Mijn fascinatie naar de mens en het willen weten hoe en waarom zij doen wat ze doen is mijn kracht in mijn werk als coach. Inmiddels heb ik een flinke rugzak waar ik uit put om mijn klanten te helpen. Vanuit oprechte verbinding weet ik wat jij nodig hebt om helderheid te krijgen en dit te vertalen naar concrete resultaten. Om vanuit jouw ware natuur een nieuwe invulling te geven aan jouw werkende leven. 

EVELIEN VAN ES

Sparring Partner & Founder

Helping clients create clarity in a way that lasts, that's what we stand for and that's what I'm personally – by heart – committed to. I love people and I like to seek deeper meaning in contact with others. That is the foundation of my work as an international business & life coach, speaker and author of Be Relentlessly Yourself.
I love to work with this team and contribute as a sparring partner for clients and for all of the coaches. Together we’re able to guide even more professionals and entrepreneurs in their transformation. Focus on results is paramount. Continuing to develop, both individually and as a team, to learn from each other and have fun, that gives me great satisfaction.

SASKIA MARCELIS

Career Coach

Van jongs af aan heb ik me betrokken gevoeld bij persoonlijke ontwikkeling van mensen. Als jongste binnen het team vind ik het fantastisch dat ik op diverse manieren betrokken kan zijn. Hierdoor vergroot ik mijn eigen inzichten om anderen zo nog beter te kunnen helpen. Dit doe ik door de vraag achter de vraag te stellen en te helpen met het verwoorden van gedachtenprocessen. Het is een voorrecht om mee te mogen werken aan het voor mensen duidelijk krijgen wat ze willen of wat ze bedoelen.

 

HEB JE EEN VRAAG VOOR EEN LOOPBAAN- EN/OF

BUSINESS COACH? MELD JE HIERONDER AAN.

JA, IK WIL EEN GRATIS INSPIRATIESESSIE