De Coaches

ONTMOET

HET TEAM

Als coaches zijn wij toegewijd aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Allemaal doen wij ons werk met voldoening en overgave. Daarbij hebben wij elk een weg afgelegd, zowel op persoonlijk alsook op professioneel vlak. Dit maakt dat wij ons in jouw situatie kunnen verplaatsen en tegelijkertijd het grotere geheel in ogenschouw houden en bewaken dat jij tot concrete resultaten komt. Ons team coaches bestaat uit verschillende persoonlijkheden melk elk eigen aandachtsgebieden, waardoor we goed kunnen aansluiten bij jou en jouw belevingswereld. Alle coaches zijn gecertificeerde Signature 4 Success® coaches en diepgang is gegarandeerd.

COACHES

DE BUSINESS & CAREER COACHES

ESTHER MEINDERS

Career & Business Coach

Als kind kon ik, vanwege mijn grote sensitiviteit, goed aftasten wat iemand nodig heeft om zich beter te voelen. Of anders gezegd, als kind was ik in staat om dieper contact te maken met de energie van een ander en daardoor iemands behoefte herkennen. Jaren geleden, in mijn werk als opleidingscoördinator bij BAM, werd ik me steeds meer bewust van deze eigenschap. Als er stagnatie is of flow, voel ik dat meteen, bijvoorbeeld of iemand handelt vanuit bevlogenheid of apathie. Hierdoor kan ik in mijn huidige werk als coach snel schakelen en tot de kern doordringen bij de mensen met wie ik werk. Dit levert in korte tijd concreet resultaat op, zodat klanten concrete vervolgstappen kunnen zetten en regisseur worden van hun loonbaan en/of bedrijf.

DANIELLE WIETEN

Business & Career Coach

Betrokken, warm, oprecht en er niet voor terugdeinzen om te benoemen wat er is. Dat is wat klanten over mij zeggen. Het is mijn nieuwsgierigheid naar wat er in mensen leeft, die maakt dat ik makkelijk en vanuit oprechte interesse verbinding leg. Mensen voelen zich direct ‘thuis’ bij mij en durven te delen omdat ik nergens over oordeel. Mijn fascinatie naar de mens en het willen weten hoe en waarom zij doen wat ze doen is mijn kracht in mijn werk als coach. Inmiddels heb ik een flinke rugzak waar ik uit put om mijn klanten te helpen. Vanuit oprechte verbinding weet ik wat jij nodig hebt om helderheid te krijgen en dit te vertalen naar concrete resultaten. Om vanuit jouw ware natuur een nieuwe invulling te geven aan jouw werkende leven. 

EVELIEN VAN ES

Sparring Partner & Founder

Klanten helpen helderheid creëren op een manier die beklijft, daar staan we voor en daar maak ik me persoonlijk hard (en hart) voor. Ik houd van mensen en zoek graag verdieping in contact met anderen. Dat is het fundament van mijn werk als internationaal business & life coach, spreker en auteur van Wees Onverbiddelijk Jezelf (Be Relentlessly Yourself).
Ik vind ik het heerlijk om met een team te werken en mijn bijdrage te leveren als sparring partner voor klanten en voor de coaches, om met elkaar nog meer professionals en ondernemers te begeleiden in hun transformatie. Focus op resultaat staat daarbij voorop. Met elkaar blijven ontwikkelen, van elkaar leren en plezier hebben dat geeft mij ongekende voldoening.

SASKIA MARCELIS

Career Coach

Als mens ben ik eerlijk, betrokken en respectvol. Op het eerst oog kom ik rustig over, maar van binnen gebeurt er veel. Ik ben nieuwsgierig en luister aandachtig, zodat ik het verhaal en de context goed doorzie. Ik ben oordeelvrij en spiegel jou op wat ik voel en zie. Dit maakt dat anderen een safe space voelen om hun verhaal te delen. Veel mensen lopen ertegenaan dat ze ‘vastzitten’ in hun hoofd, waardoor ze zich geremd voelen in het maken van keuzes en stappen zetten. Ik weet als geen ander hoe dat is! Daarom ben ik gedreven om jou te helpen jouw verhaal op een andere manier te bekijken; vanuit een andere invalshoek of in andere woorden. De dingen net even anders zien helpt om los te breken uit je eigen hoofd en een volgende stap te kunnen zetten.

 

HEB JE EEN VRAAG VOOR EEN LOOPBAAN- EN/OF

BUSINESS COACH? MELD JE HIERONDER AAN.

JA, IK WIL EEN GRATIS INSPIRATIESESSIE