ESTHER MEINDERS

CAREER COACH

Alles begint bij jou!

Alles wat jou bezighoudt, bewust of onbewust, wat je denkt en voelt is van invloed op jouw leven en handelen. Jij vormt de spil van de wereld om je heen, van jouw loopbaan dan wel onderneming. Relaties, collega’s, partners, reflecteren ‘slechts’ jouw onzekerheden, (belemmerende of stimulerende) overtuigingen, gedrag en leiderschap. In hoeverre ben jij je hiervan bewust? In hoeverre ben jij in verbinding met jouw intrinsieke motivatie en kernwaarden?

Je maakt deel uit van een organisatie en bent hoe dan ook een belangrijke schakel in het gehele proces. Wat jij inbrengt in dit ‘systeem’ zal altijd van invloed zijn op het resultaat. Werk jij vanuit je kracht en innerlijke drive, en passen deze bij de organisatie waar jij werkt? Krijg je energie van dat wat je doet, werk je met plezier of merk je dat iedere dag weer een opgave is? Dat resultaten uitblijven en je niet (meer) gemotiveerd bent?  Vanuit liefde en aandacht ga ik met jou de ontdekkingstocht aan naar en met jezelf. Zodat je helder zicht krijgt op hoe jij je loopbaan wilt voortzetten.

Na ruim 30 jaar bij BAM Infra werkzaam te zijn geweest, merkte ik dat ik geen energie meer kreeg van mijn werk. Het bleek ook niet te combineren met mijn werk als energetisch therapeut in mijn eigen praktijk. Het negeren van innerlijke signalen resulteerden destijds in een ziekteperiode. Hierdoor kon ik niet anders dan weer verbinding te zoeken met mijn kern en datgene waar ik gelukkig van word. In mijn werk bij BAM kreeg ik altijd de meeste voldoening bij het scheppen van de voorwaarden waardoor medewerkers in staat werden gesteld het beste uit zichzelf te halen. In mijn eigen praktijk zag ik hoe ik mensen groeiden in bewustzijn en kracht. En precies dát wil ik combineren in mijn werk als loopbaancoach.

Ik heb altijd een grote interesse gehad in mensen en hun motivaties en beweegredenen. Ik zie ieder levensverhaal als een ‘boek’, en ik lees heel graag de ‘boeken’ van mensen waar ik mee werk. Maar voordat ik dat weer kon oppakken moest ik eerst mijn eigen boek lezen… De inzichten die ik daardoor opdeed, brachten me ertoe mijn baan op te zeggen en volledig te gaan voor de rol als loopbaancoach voor professionals die vastlopen in hun werk. Een sprong in het diepe, vanuit bezieling, vertrouwen en vanuit mijn hart. Een waardevolle ervaring die ik graag deel met mijn klanten!

 

Esther is geregistreerd via NOBCO 

 

HEB JE EEN VRAAG VOOR EEN LOOPBAAN- EN/OF

BUSINESS COACH? MELD JE HIERONDER AAN.

JA, IK WIL EEN GRATIS INSPIRATIESESSIE